SRB

ENG

Награде на Конкурсу за coffee corner
Студенти Одсека дизајн ентеријера и намештаја

Додељене награде на Конкурсу за идејно решење дизајна coffee corner-a у пословним просторијама компаније STRAUSS ADRIATIC D.O.O. расписаног за студенте Одсека дизајн ентеријера и намештаја

Прва награда – Ања Петрушић
Друга награда – Исидора Ристовски
Трећа награда – Анђела Стојановић

Компанија Strauss Adriatic D.O.O. је на почетку школске године расписала конкурс за студенте Одсека дизајн ентеријера и намештаја са циљем стварања дизајна coffee corner-a,  флексибилног концепта за различите амбијенте.

Решење је требало да има примену као независна целина, за припрему и конзумацију кафе са местима за стајање и седење, као и да буде прилагодљиво код просторних ограничења. Тражени концепт је захтевао примену материјала који се користе у производњи кафе попут палета, картонских хилзни, џакова, и сл. Критеријуми за оцењивање радова су били визуелна атрактивност, функционалност, оригиналност, степен интегрисаности задатих материјала, једноставност и економичност.

Конкурс су радили студенти 3. године Одсека под менторством наставника Тијане Секулић и Данила Стојановића. Жири састављен од професора ФПУ и представника компаније Strauss Adriatic D.O.O. одабрао је 3 најбоља рада од укупно 20 пристиглих решења. На Топ 50 састанку менаџмента Strauss-а одржаном у децембру тајним гласањем свих присутних, одабрани радови су рангирани од првог до трећег места:

Главну награду од 500 еура је добила студенткиња Ања Петрушић

Другу награду, ваучер у вредности од 10.000 РСД за Café Doncafe, добила је Исидора Ристовски

Трећу награду, пакет Doncafe производа, добила је Анђела Стојановић

Студенти који су учествовали на конкурсу су: Теодора Стојановић, Милица Бошковић, Тамара Гавриловић, Ања Петрушић, Исидора Ристовски, Анђела Стојановић, Марија Стојановић, Марта Младеновић, Јефимија Митић, Теодора Станковић, Маја Стевановић, Маша Луковић, Марина Нешић, Ива Ђуровић и Дејан Стојак

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Анђела Стојановић

 

Анђела Стојановић

 

Исидора Ристовски

 

Исидора Ристовски

 

Исидора Ристовски

 

Ања Петрушић

 

Ања Петрушић

 

Ања Петрушић