Објављен општи позив за подношење ЕРАЗМУС+ пријава за 2022.

erasmus

Европска комисија је објавила нови Еразмус+ Општи позив за подношење предлога пројеката за 2022. годину у којем су детаљно описане све врсте пројеката и рокови за све појединачне компоненте програма.

Статус Републике Србије као треће земље придружене Програму се наставља и у новом позиву, што значи да установе и организације имају могућност да пуноправно учествују у свим деловима Еразмус+ програма, као координатори или партнери. Више детаља о правилима и могућностима учешћа можете пронаћи у Еразмус+ Програмском водичу за 2022. годину.

Преглед свих врста пројеката у којима Србија може да учествује, као и рокова у оквиру овог Конкурса, можете погледати на нашој страници Календар рокова.

Фондација Темпус позива све заинтересоване да се пријаве за учешће на онлајн Еразмус+ информативним данима, који се одржавају од 8. до 10. децембра 2021. године. Програм наставља да подржава различите облике сарадње међу установама и организацијама кроз конкурсе за пројекте, а током Еразмус+ недеље учеснике ћемо упознати са могућностима које установе и организације из Србије имају на располагању у конкурсном року за 2022. годину. Више информација о пријављивању и другим догађајима планираним у оквиру Еразмус+ недеље је доступно овде.

Фондација Темпус пружа континуирану подршку свима који су заинтересовани за подношење пројеката у оквиру Еразмус+ програма. У склопу подршке, Фондација сваке године организује бесплатне радионице за писање Еразмус+ пројеката, а тачне термине и регистрационе формуларе објавићемо ускоро.

Поред тога, Фондација пружа подршку и путем консултација за развој пројектних идеја свима који желе да поднесу пријаве за пројекте у Општем позиву за 2021. годину. Заинтересовани могу посетити Информативни центар Фондације Темпус на Теразијама 39 (први спрат), сваког радног дана 10-18 часова без претходне најаве или канцеларију у улици Жабљачка 12, уз претходно заказивање. Све консултације ће се одржати онлајн или уживо у складу са поштовањем прописаних мера у вези са коронавирусом.

back to top