Студентски фестивал фотографије ФотоFUTURA

FotoFUTURA 20221 scaled

Факултет драмских уметности и Факултет примењених уметности у Београду, уз подршку компаније Canon, покрећу први студентски фестивал фотографије ФотоFUTURA.

Фестивал ФотоFUTURA бави се савременим фотографским и блиским визуелним медијима, а укључује гостовања истакнутих професиналаца из земље и света, као и изложбу изабраних студентских радова у галерији NoConcept, Поенкареова 3 у Београду, од 21. октобра до 4. новембра, 2022. године.

Свечано отварање Фестивала је 21. октобра у 19 часова, у галерији NoConcept и на оближњем перону некадашње Дунав железничке станице и биће то последњи јавни догађај пре скидања железничке пруге и промене функције овог историјског здања.

Отварање обележава 20 студената ФДУ и ФПУ који ће извести мултимедијални перформанс инспирисан фотографском уметношћу и том приликом биће уручена Canon  ФотоFUTURA награда за најуспешнији студентски рад. Компанија Canon додељује награду – ваучер од 150.000,00 динара за куповину фотографске опреме награђеној студенткињи, а галерија NoConcept награђеној додељује термин за самосталну изложбу.

ff 2022

ПРИЛОЗИ

Каталог фестивала

pdf
back to top