Радионица за припрему пројеката Партнерстава за сарадњу у области високог образовања

67ebd7a0 4f88 6d77 01d1 927d562ba251

Фондација Темпус у среду 8. фебруара 2023. године организује једнодневну радионицу за писање пројеката Партнерстава за сарадњу у области високог образовања (Cooperation Partnerships in the Field of Higher Education – KA220-HED).

Радионица је намењена представницима високошколских установа и других установа и удружења чији рад може бити од значаја за област високог образовања, а који планирају да конкуришу за пројекте партнерстава за сарадњу у овој области у текућем конкурсном року.

Радионица ће бити одржана уживо, у Београду, у просторијама Фондације Темпус (Жабљачка 12), у периоду 11-17 часова.

Пријављивање за радионицу је могуће искључиво путем регистрационог формулара који можете наћи на овом линку. Рок за пријаву је четвртак, 2фебруар 2023године до 23.59 часова.

Уз регистрациони формулар потребно је приложити и сажет нацрт пројектне идеје.

Више о самој радионици и условима учешћа прочитајте на нашој веб-страници.

Радионица је бесплатна. Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус обезбеђује радне материјале и послужење током радионице.

За све додатне информације, можете да контактирате Групу за високо образовање Фондације Темпус путем телефона 011 33 42 430, бирајући опцију 4, или имејлом путем адресе higher-education@tempus.ac.rs.

back to top