Еразмус+ информативни дани

erazmus

Пријавите се за Еразмус+ информативне дане које организује Темпус канцеларија од 8. до 10. децембра у оквиру Еразмус+ недеље!

Највећи европски програм за област образовања, обука, младих и спорта – Еразмус+ наставља да подржава различите облике сарадње међу установама и организацијама кроз конкурсе за пројекте, а током Еразмус+ недеље учеснике упознаје са могућностима које установе и организације из Србије имају на располагању у конкурсном року за 2022. годину.

Еразмус+ недеља ће трајати у периоду од 6. до 10. децембра 2021. године, а том приликом ће бити организовани онлајн информативни дани и вебинари.

Информативни дани ће и овај пут бити у онлајн формату и то 8, 9. и 10. децембра, а прелиминарни дневни ред догађаја можете преузети ОВДЕ.

Заинтересовани за овај догађај се могу пријавити искључиво путем регистрационог формулара, до 5. децембра у 23:59 након чега чете путем мејла добити линк за приступ информативним данима.

Више о информативним данима и осталим догађајима који су планирани током Еразмус+ недеље и начинима пријаве на њих можете видети овде.

back to top