Еразмус+ инфо дан: прилике за мобилности студената

erasmus plus square 21

Канцеларија за међународну сарадњу Универзитета уметности у Београду организује Еразмус+ инфо дан поводом отвореног конкурса за студентске размене у сврху студирања и у сврху обављања праксе на партнерским институцијама у земљама Европске уније

 

Конкурс за студентске мобилности академске 2023/24. године увелико је отворен и трајаће до 19. фебруара 2023. године. 

Канцеларија за међународну сарадњу Универзитета уметности у партнерству са факултетима организује онлајн Еразмус+ инфо дан током којег ће бити представљене могућности за студентске размене у сврху студирања или у сврху обављања студентске праксе праксе. Током тренутно отвореног конкурса, заинтересовани студенти се могу пријавити за размену на партнерским институцијама у земљама Европске уније са списка партнера факултета УУ. 

Еразмус+ инфо дан за студенте одржаће се 2. фебруара 2023. године у 11 часова.
Током Еразмус+ инфо дана, разговараћемо о начинима на које Еразмус+ размена може допринети вашем академском, уметничком и личном развоју; документима које је потребно послати у конкурсној пријави, процесу селекције и важним роковима; партнерским институцијама и земљама где се може ићи на размену; процесу номинације успешних кандидата; стипендијама и посебним облицима подршке за оне студенте којима би то можда било потребно (категорије инклузије се налазе у тексту конкурса КА131 размене између програмских земаља).

Еразмус+ инфо дан намењен је и оним студентима који верују да им Еразмус+ размене на партнерским институцијама у земљама Европске уније нису приступачне и доступне. Инклузија је приоритет Еразмус+ програма и посебни видови подршке предвиђени су за различите околности.

Еразмус+ инфо дан одлична је прилика и да одговоримо на сва ваша питања у вези са тренутно отвореним конкурсом.

Начин пријаве и приступања онлајн Еразмус+ инфо дану​ за студенте
Уколико сте заинтересовани да присуствујете Еразмус+ инфо дану за студенте, пријавите се путем формулара и искористите Мicrosoft Teams линк у мејлу који ће вам стићи на ону адресу коју сте унели у пријаву. Путем линка који ће стићи мејлом одмах по испуњавању формулара за регистрацију, прикључите нам се  2. фебруара 2023. године у 11 часова.

⇒ ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ
⇒ Конкурс за мобилност у академској 2023/24. години

За сва питања и додатне информације пишите нам на international.relations@fpu.bg.ac.rs.

back to top