Erazmus+ info dan: prilike za mobilnosti studenata

erasmus plus square 21

Kancelarija za međunarodnu saradnju Univerziteta umetnosti u Beogradu organizuje Erazmus+ info dan povodom otvorenog konkursa za studentske razmene u svrhu studiranja i u svrhu obavljanja prakse na partnerskim institucijama u zemljama Evropske unije

 

Konkurs za studentske mobilnosti akademske 2023/24. godine uveliko je otvoren i trajaće do 19. februara 2023. godine. 

Kancelarija za međunarodnu saradnju Univerziteta umetnosti u partnerstvu sa fakultetima organizuje onlajn Erazmus+ info dan tokom kojeg će biti predstavljene mogućnosti za studentske razmene u svrhu studiranja ili u svrhu obavljanja studentske prakse prakse. Tokom trenutno otvorenog konkursa, zainteresovani studenti se mogu prijaviti za razmenu na partnerskim institucijama u zemljama Evropske unije sa spiska partnera fakulteta UU. 

Erazmus+ info dan za studente održaće se 2. februara 2023. godine u 11 časova.
Tokom Erazmus+ info dana, razgovaraćemo o načinima na koje Erazmus+ razmena može doprineti vašem akademskom, umetničkom i ličnom razvoju; dokumentima koje je potrebno poslati u konkursnoj prijavi, procesu selekcije i važnim rokovima; partnerskim institucijama i zemljama gde se može ići na razmenu; procesu nominacije uspešnih kandidata; stipendijama i posebnim oblicima podrške za one studente kojima bi to možda bilo potrebno (kategorije inkluzije se nalaze u tekstu konkursa KA131 razmene između programskih zemalja).

Erazmus+ info dan namenjen je i onim studentima koji veruju da im Erazmus+ razmene na partnerskim institucijama u zemljama Evropske unije nisu pristupačne i dostupne. Inkluzija je prioritet Erazmus+ programa i posebni vidovi podrške predviđeni su za različite okolnosti.

Erazmus+ info dan odlična je prilika i da odgovorimo na sva vaša pitanja u vezi sa trenutno otvorenim konkursom.

Način prijave i pristupanja onlajn Erazmus+ info danu​ za studente
Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete Erazmus+ info danu za studente, prijavite se putem formulara i iskoristite Microsoft Teams link u mejlu koji će vam stići na onu adresu koju ste uneli u prijavu. Putem linka koji će stići mejlom odmah po ispunjavanju formulara za registraciju, priključite nam se  2. februara 2023. godine u 11 časova.

⇒ FORMULAR ZA REGISTRACIJU
⇒ Konkurs za mobilnost u akademskoj 2023/24. godini

Za sva pitanja i dodatne informacije pišite nam na international.relations@fpu.bg.ac.rs.

back to top