Teksture inspirisane prirodom

tarrket

ZADATAK
Predlog tekstura kao apstrakcija ili transponovanje prirodnih  oblika i materijala, u tehnici po izbor , u formi maketa. Teksture/makete mogu biti rađene različitim tehnikama, materijalima kao i kombinacijom više materijala i tehnika istovremeno. Pravo učešća na konkursu imaju svi studenti FPU, bez obzira na odsek, takođe ni materijal kojim će se izraziti ne moraju da biraju u odnosu na odsek.

FORMAT
50 × 50 cm, može biti iz jednog komada, ili iz više manjih radova, ukupne dimenizije 50 × 50 cm.

NAČIN I ROK ZA PREDAJU
Vaše idejno rešenje možete dostaviti kao  fotografiju na mejl: ivana.kustudic@tarkett.com
Konkurs je otvoren do: 6. decembra. 2021. godine

NAGRADE
Sve ideje odabrane kao zanimljive i primenljive biće nagrađene iznosom od 10.000,00 RSD.
Takođe izabrani kandidati će imati priliku da ostvare mogućnost dalje saradnje kao eksterni saradnici za buduće zadatke.

KRITERIJUMI ZA OCENJIVANJE RADOVA
Kriterijum izbora idejnog rešenja je kreativnost i inovativnost.
Stručna komisija, sastavljena od Direktora Dizajn centra Tarkett d.o.o., Eksperta dizajna i Dizajnera Art & Craft specijaliste će Vaše radove/idejna rešenja ocenjivati.

PRAVILA I PROCEDURE
Sva upotrebljena idejna rešenja/teksture moraju biti autorsko delo učesnika. Tarkett. d.o.o. ne prihvata odgovornost za dizajn učesnika. Tarkett nije odgovoran za kršenje autorskih prava i neće biti uključen u sporove oko istih. Učestvovanjem na Konkursu , učesnik pristaje na isključivi prenos ili ustupanje autorskog prava za umetničko delo bez predmetnog, prostornog i vremenskog ograničenja. Takođe Tarkett zadržava pravo da promeni/doradi originalan dizajn.
Tarkett nije u obavezi da izabere idejno rešenje, ukoliko stručna komisija Tarkett-a, prilikom razmatranja pristiglih prijava, ustanovi da ni jedno od ponuđenih idejnih rešenja ne ispunjava propisane uslove, odnosno ne zadovoljava zadate kriterijume.

OSOBA ZA KONTAKT
Za sve neophodne informacije i detaljnija objašnjenja možete se obratiti
Ivana KUSTUDIĆ
+381 64 8557 055
ivana.kustudic@tarkett.com

back to top