Prvi otvoreni poziv – projekat EU – „VREDNOST II”

header sito worth mock 1

„VREDNOST II” (WORTH II) partnerski projekat kreira i podržava transnacionalnu saradnju između dizajnera, kreativnih ljudi, malih i srednjih preduzeća koja se bave proizvodnjom i izradom, zanatlija/proizvođača i tehnoloških firmi koje žele da razviju inovativne proizvode zasnovane na dizajnu.

„VREDNOST II“ pruža dizajnerima, proizvođačima, zanatlijama i tehnološkim firmama platformu za razvoj kreativnih koncepata i mogućnost ulaska u transnacionalno partnerstvo.

Projekat je finansiran od strane COSME programa Evropske unije i nudi učesnicima finansiranje, prilagođeni program obuke, pozicioniranje na tržištu, umrežavanje, profesionalne veze i međunarodno predstavljanje proizvoda.

Prvi poziv je posvećen Novoj evropskoj inicijativi Bauhaus (New European Bauhaus) u kojoj projekat VREDNOST traži dizajnerska rešenja koja doprinose lepšim, održivijim i inkluzivnijim životnim sredinama.

Za više inofirmacija o projektu posetite veb stranicu https://worthproject.eu/

Poziv je otvoren do 2. februara 2022. godine.

Za više detalja i početak projekta, kontakt osoba je ambasadorka projekta: dr Biljana Jović, vanr. prof. biljana.jovic@sfb.bg.ac.rs

Helpdesk article_WORTH Call 1

Abstract_WORTH 1 Call

back to top