Nagradni konkurs DoMi Eko Solar

Sajt baner Sred 5

Ideja Nagradnog konkursa je želja Organizatora da pruži priliku mladim i talentovanim grafičkim dizajnerima iz Srbije da kroz kreativno posmatranje teme solarne energije kao obnovljivog izvora energije kreiraju zaštitni znak/logo prve fabrike solarne opreme u Srbiji.

Tema Nagradnog konkursa je znak koji teži da predstavi proizvođača solarne opreme koji pionirski započinje proizvodnju u Srbiji, sa velikom svešću o neophodnosti da se solarna oprema proizvodi na ekološki i ekonomski prihvatljiv način i da se solarna energija mora posmatrati kao budućnost života na planeti Zemlji. Znak treba da predstavlja solarnu energiju kao značajan energetski resurs na Zemlji.Konkurs za dizajn zaštitnog znaka DoMi Eko Solar kompanije – prvog proizvođača solarne opreme u Srbiji traje od 1. do 30. septembra.

Konkurs je otvoren za sve učenike i studente umetničkih srednjih škola i fakulteta. Svako ko ispunjava kriterijume može postati učesnik Nagradnog konkursa popunjavanjem online prijave i slanjem predloga znaka u skladu sa propozicijama.

Konkurs je produžen do 31.oktobra 2022. godine.

Sajt baner Sred

 

Učesnici koji osvoje prvo mesto u kategoriji srednje škole i fakulteta dobijaju po jedan XP-Pen Artist 15.6 Pro grafički displej

Od najboljih radova iz obe kategorije žiri bira jedan koji će postati novi zaštitni znak kompanije DoMi Eko Solar, a nagrađeni autor će biti u obavezi da izradi knjigu grafičkih standarda.

Više informacija saznajte na linku https://solarnaenergija.net/konkurs.

 

back to top