Radionica uživo: Kako da sastaviš dobar CV?

pexels photo 632470 scaled
U okviru godišnje kampanje Eurodesk mreže pod nazivom “Time to Move” i Erazmus+ nedelje, nacionalni Eurodesk centar u Srbiji u saradnji sa nacionalnim Europass centrom u Srbiji organizuje jednoipočasovnu radionicu za izradu CV-ja, na kojoj će mlade osobe moći da se informišu i kroz praktične primere saznaju kako napisati dobar CV koji im može poslužiti za prijavu na konkurs za praksu, studiranje, volontiranje, kurseve u inostranstvu ili buduće zaposlenje.

Mladi će saznati iz kojih delova se sastoji dobar CV, koji su podaci koji se navode u svakom od obaveznih delova i koja je mera u njihovom navođenju, zašto je važna samoprocena veština, koje su najčešće greške pri sastavljanju biografije i kako ih izbeći, kao i korisne savete bazirane na iskustvu onih koji vrše odabir kandidata. Saznanja se na radionici usvajaju iskustveno, kroz rad u grupi i korišćenjem Europass platforme.

Radionica će se održati uživo, u utorak, 15. novembra od 16.30 do 18 časova u Info centru Fondacije Tempus u Beogradu (Terazije 39, I sprat). Za prijavu učešća potrebno je popuniti registracioni formular na linku, najkasnije do ponedeljka, 14. novembra u 18 časova. Broj učesnika je ograničen.

back to top