Konkurs za učešće u radionicama Letnje umetničke škole

image003

Univerzitet umetnosti u Beogradu poziva studente da se prijave na konkurs za učešće u radionicama Letnje umetničke škole, koja će se od 6. do 13. jula 2024. godine, održati u KikindiZa učešće na Letnjoj umetničkoj školi studenti Univerziteta umetnosti mogu da se prijave do 15. maja 2024.

Tema

Letnja umetnička škola je edukativni program namenjen stranim i domaćim studentima, koji istražuje umetnički provokativne kulturno-istorijske i prirodne ambijente koristeći se savremenim umetničkim jezikom i alatima.  Radionice Letnje umetničke škole imaju formu intenzivnih kurseva čiji je fokus na mentorskom radu i individualnom pristupu svakom studentu. Istovremeno, program omogućava interdisciplinarno i interkulturalno povezivanje stranih i domaćih studenata. Ove godine, program se održava u Kikindi, u čijem će se zelenom okruženju mladi umetnici iz zemlje i inostranstva baviti izazovima očuvanja prirode, održivosti ekosistema i zelenom umetnošću.

Radionice

RADIONICA KERAMIKE
Održivo Stvaranje: Zemlja u rukama

DRAMSKA RADIONICA
Zeleno, volim te zeleno

LIKOVNA RADIONICA
Slika + Film = Ekologija

RADIONICA MUZIČKE REŽIJE
Muzičkom režijom do reciklaže zvuka

Prijavljivanje

Dokumenta:
–popunjen prijavni formular, koji sadrži motivaciono pismo i biografiju studenta
–dodatni materijal: portfolio (5 do 7 odabranih radova u PDF formatu / link ka onlajn portfoliju / link ka audio snimcima) ili umetnička biografiju u slobodnoj formi
Prijavu poslati na mejl adresu lus@arts.bg.ac.rs

Rok za prijavljivanje:
15. maj 2024. godine

Troškovi:
Participacija studenta za učešće na Letnjoj umetničkoj školi iznosi 12.000 dinara. Ostale troškove – aktivnosti radionica, smeštaj i ishranu učesnika (pun pansion za sedam dana) – obezbeđuje realizator Letnje umetničke škole.

Kontakt i informacije:
Za dodatne informacije možete nam se obratiti mejlom: lus@arts.bg.ac.rs.

Program
Prijavni formular

Ukoliko imate problem sa učitavanjem prijavnog formulara, pišite nam na lus@arts.bg.ac.rs.

back to top