Onlajn radionica za studente: Kako napisati dobar CV?

vebinari erasmus

Informativni centar Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat), u sklopu svog mesečnog programa aktivnosti tokom novembra 2021. godine organizuje različitie događaje, među kojima je i ovaj:

Ova onlajn radionica u trajanju od sat i po vremena je namenjena studentima visokoškolskih ustanova u Srbiji koji žele da sastave ili unaprede svoj CV, u cilju konkurisanja za posao, praksu, volontiranje, stipendiju i slično. Učesnici će saznati iz kojih delova se sastoji dobar CV, koji su podaci koji se navode u svakom od obaveznih delova i koja je mera u njihovom navođenju, zašto je važna samoprocena veština, koje su najčešće greške pri sastavljanju biografije i kako ih izbeći, kao i korisne savete bazirane na iskustvu onih koji vrše odabir kandidata. Saznanja se na radionici usvajaju iskustveno, kroz rad u grupi i korišćenjem Europass obrasca biografije.

Radionica će se održati putem interneta, u petak, 19. novembra od 15 do 16.30 časova. Zbog ograničenog broja mesta, za prijavu učešća potrebno je popuniti registracioni formular, najkasnije do četvrtka, 18. novembra u podne.

back to top