Конкурс за изложбу студентских радова ”Мали формат”

FB event

Задовољство нам је да вас позовемо да узмете учешће у овогодишњој изложби студентских радова “Мали формат”, у организацији Факултета уметности у Нишу, Департмана за ликовне уметности.

Изложба студентских радова “Мали формат” истакла би значај технике Цртежа и радова који линијом излазе у поље проширених могућности. Укључила би како класичне цртаће технике, тако и истраживачке експерименталне радове малог формата који проширују изражајне могућности цртежа на папиру (објекте, инсталације, видео радове и сл).

Пропозиције изложбе:
Конкурс је намењен студентима Основних и Мастер академских студија.

– дводимензионални радови, максимална димензија до 35х35цм,
– послати до 8 табли B1 формата аранжираних студентских дводимензионалних радова, са основним подацима (име и презиме студента, година студија и назив Факултета);
– тродимензионални радови, максимална димензија са постаментом до 20х20х20цм,
– послати до 5 тродимензионалних радова, у адекватној амбалажи која обезбеђује радове од оштећења приликом транспорта. На полеђини рада залепити налепницу са подацима о аутору (име и презиме студента, година студија и назив Факултета);
– видео рад/анимација дужине трајања од 3-10 минута ( не краћи од 3 минута и не дужи од 10 минута).
– видео рад/анимација, приступ и метод израде, као и форма записа је слободна.

До 5 видео радова, са општим подацима аутора (име и презиме студента/групе аутора, година студија и назив Факултета) се достављају на USB меморији, СD-у или DVD-у, или на мејл jelena.trajkovic.art80@gmail.com, са назнаком Мали формат.

Рок до којег се шаљу радови:
Радове доставити најкасније до 15. маја 2022. године, на адресу:
Факултет уметности у Нишу,
Књегиње Љубице 10, 18000 Ниш,
са назнаком за изложбу “Мали формат”.

back to top