Наградни конкурс DoMi Eko Solar

Sajt baner Sred 5

Идеја Наградног конкурса је жеља Организатора да пружи прилику младим и талентованим графичким дизајнерима из Србије да кроз креативно посматрање теме соларне енергије као обновљивог извора енергије креирају заштитни знак/лого прве фабрике соларне опреме у Србији.

Тема Наградног конкурса је знак који тежи да представи произвођача соларне опреме који пионирски започиње производњу у Србији, са великом свешћу о неопходности да се соларна опрема производи на еколошки и економски прихватљив начин и да се соларна енергија мора посматрати као будућност живота на планети Земљи. Знак треба да представља соларну енергију као значајан енергетски ресурс на Земљи.Konkurs za dizajn zaštitnog znaka DoMi Eko Solar kompanije – првог произвођача соларне опреме у Србији траје од 1. до 30. септембра.

Конкурс је отворен за све ученике и студенте уметничких средњих школа и факултета. Свако ко испуњава критеријуме може постати учесник Наградног конкурса попуњавањем онлине пријаве и слањем предлога знака у складу са пропозицијама.

Конкурс је продужен до 31.октобра 2022. године.

Sajt baner Sred

 

Учесници који освоје прво место у категорији средње школе и факултета добијају по један XП-Пен Артист 15.6 Про графички дисплеј

Од најбољих радова из обе категорије жири бира један који ће постати нови заштитни знак компаније DoMi Eko Solar, а награђени аутор ће бити у обавези да изради књигу графичких стандарда.

Више информација сазнајте на линку https://solarnaenergija.net/konkurs.

 

back to top