Јавни конкурс за радни однос на одређено време за једног извршиоца на радном месту спремачица у Служби за техничке послове

IMG 6689 scaled

Универзитет уметности у Београду, Факултет примењених уметности у Београду оглашава ЈАВНИ КОНКУРС

За пријем у радни однос на одређено време:

  • Једног извршиоца на радном месту спремачица у Служби за техничке послове, у Секретаријату Факултета примењених уметности у Београду, на одређено време у трајању од 12 месеци, са пуним радним временом, због повећаног обима посла.

Опис посла:

  • обавља свакоднвне послове одржавања хигијене у свим просторијама Факултета уз поштовање и спровођењем мера санитарно хигијенског режима,
  • одржава чистоћу дворишта и испред објекта заједно са портиром односно домаром;
  • опрема санитарне просторије према потребним санитарним материјалом (сапун, убруси за руке и тоалет папир);
  • пријављује сва оштећења и кварове на инсталацијама и инвентару руководиоцу службе;
  • прати стање залиха потрошног материјала за потребе одржавања чистоће и пријављује потребу за истим;
  • обавља и друге послове по налогу декана, секретара и шефа техничке службе.

 

Услови за запослење: Да је учесник конкурса пунолетан, да има завршено основно образовање, да је држављанин Републике Србије, да није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци и да се против њега не води кривични поступак и истрага пред надлежним органима.

Место рада: Београд

Учесници конкурса подносе следеће доказе:

  1. Пријаву на конкурс са радном биографијом,
  2. Оверену фотокопију сведочанства о завршеном основном образовању;
  3. Оригинал или оверену фотокопију уверења о држављанству (не старије од 6 месеци),
  4. уверење надлежног органа да правоснажном пресудом није осуђиван на казну затвора од најмање шест месеци и уверење да се не води кривични поступак и истрага.

Датум и место провере компетенција учесника конкурса у изборном поступку: са учесницима конкурса чије су пријаве благовремене, допуштене, разумљиве, потпуне и који испуњавају услове предвиђене огласом о јавном конкурсу, изборни поступак односно разговор са комисијом ће се обавити у просторијама Факултета примењених уметности у Београду, Краља Петра 4, почев 25.03.2024. године, о чему ће кандидати бити обавештени на контакте (бројеве телефона или електронске адресе) које наведу у својим пријавама.

Рок за пријављивање на конкурс је 15 дана од дана објављивања конкурса у листу Послови број 1081 од 28.02.2024. године и истиче закључно са 14. мартом 2024. године.

Лице које је задужено за давање обавештења о конкурсу: Весна Јеремић и Милош Јовановић, контакт телефон: 060/5207721, 011-3281251.

Адреса на коју се подноси пријаве на конкурс:  Пријаве се предају лично архиви Факултета у ул. Краља Петра бр. 4 у Београду или се шаљу поштом на адресу: Факултет примењених уметности у Београду, ул. Краља Петра бр. 4, са назнаком на коверити „За јавни конкурс за радно место спремачица“.

Напомене:
Сви докази прилажу се у оригиналу или фотокопији која је оверена код јавног бележника (изузетно у градовима и општинама у којима нису именовани јавни бележници, приложени докази могу бити оверени у основним судовима, судским јединицама, пријемним канцеларијама основних судова, односно општинским управама као поверени посао). Као доказ се могу приложити и фотокопије докумената које су оверене пре 1. марта 2017. године у основним судовима, односно општинскоj управи. Фотокопије докумената које нису оверене од надлежног органа неће се разматрати.

Неблаговремене, недопуштене, неразумљиве или непотпуне пријаве, биће одбачене решењем конкурсне комисије. Јавни конкурс спроводи Конкурсна комисија коју је именовао декан Факултета.
Овај конкурс се објављује на интернет презентацији Факултета примењених уметности у Београду, у огласима дневних новина и на интернет презентацији, огласној табли и периодичном издању огласа Националне службе за запошљавање. Сви изрази, појмови, именице, придеви и глаголи у овом огласу који су употребљени у мушком граматичком роду, односе се без дискриминације и на особе женског пола.

 

back to top