Javni konkurs za radni odnos na određeno vreme za jednog izvršioca na radnom mestu spremačica u Službi za tehničke poslove

IMG 6689 scaled

Univerzitet umetnosti u Beogradu, Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu oglašava JAVNI KONKURS

Za prijem u radni odnos na određeno vreme:

  • Jednog izvršioca na radnom mestu spremačica u Službi za tehničke poslove, u Sekretarijatu Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, na određeno vreme u trajanju od 12 meseci, sa punim radnim vremenom, zbog povećanog obima posla.

Opis posla:

  • obavlja svakodnvne poslove održavanja higijene u svim prostorijama Fakulteta uz poštovanje i sprovođenjem mera sanitarno higijenskog režima,
  • održava čistoću dvorišta i ispred objekta zajedno sa portirom odnosno domarom;
  • oprema sanitarne prostorije prema potrebnim sanitarnim materijalom (sapun, ubrusi za ruke i toalet papir);
  • prijavljuje sva oštećenja i kvarove na instalacijama i inventaru rukovodiocu službe;
  • prati stanje zaliha potrošnog materijala za potrebe održavanja čistoće i prijavljuje potrebu za istim;
  • obavlja i druge poslove po nalogu dekana, sekretara i šefa tehničke službe.

 

Uslovi za zaposlenje: Da je učesnik konkursa punoletan, da ima završeno osnovno obrazovanje, da je državljanin Republike Srbije, da nije osuđivan na kaznu zatvora od najmanje šest meseci i da se protiv njega ne vodi krivični postupak i istraga pred nadležnim organima.

Mesto rada: Beograd

Učesnici konkursa podnose sledeće dokaze:

  1. Prijavu na konkurs sa radnom biografijom,
  2. Overenu fotokopiju svedočanstva o završenom osnovnom obrazovanju;
  3. Original ili overenu fotokopiju uverenja o državljanstvu (ne starije od 6 meseci),
  4. uverenje nadležnog organa da pravosnažnom presudom nije osuđivan na kaznu zatvora od najmanje šest meseci i uverenje da se ne vodi krivični postupak i istraga.

Datum i mesto provere kompetencija učesnika konkursa u izbornom postupku: sa učesnicima konkursa čije su prijave blagovremene, dopuštene, razumljive, potpune i koji ispunjavaju uslove predviđene oglasom o javnom konkursu, izborni postupak odnosno razgovor sa komisijom će se obaviti u prostorijama Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, Kralja Petra 4, počev 25.03.2024. godine, o čemu će kandidati biti obavešteni na kontakte (brojeve telefona ili elektronske adrese) koje navedu u svojim prijavama.

Rok za prijavljivanje na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja konkursa u listu Poslovi broj 1081 od 28.02.2024. godine i ističe zaključno sa 14. martom 2024. godine.

Lice koje je zaduženo za davanje obaveštenja o konkursu: Vesna Jeremić i Miloš Jovanović, kontakt telefon: 060/5207721, 011-3281251.

Adresa na koju se podnosi prijave na konkurs:  Prijave se predaju lično arhivi Fakulteta u ul. Kralja Petra br. 4 u Beogradu ili se šalju poštom na adresu: Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, ul. Kralja Petra br. 4, sa naznakom na koveriti „Za javni konkurs za radno mesto spremačica“.

Napomene:
Svi dokazi prilažu se u originalu ili fotokopiji koja je overena kod javnog beležnika (izuzetno u gradovima i opštinama u kojima nisu imenovani javni beležnici, priloženi dokazi mogu biti overeni u osnovnim sudovima, sudskim jedinicama, prijemnim kancelarijama osnovnih sudova, odnosno opštinskim upravama kao povereni posao). Kao dokaz se mogu priložiti i fotokopije dokumenata koje su overene pre 1. marta 2017. godine u osnovnim sudovima, odnosno opštinskoj upravi. Fotokopije dokumenata koje nisu overene od nadležnog organa neće se razmatrati.

Neblagovremene, nedopuštene, nerazumljive ili nepotpune prijave, biće odbačene rešenjem konkursne komisije. Javni konkurs sprovodi Konkursna komisija koju je imenovao dekan Fakulteta.
Ovaj konkurs se objavljuje na internet prezentaciji Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, u oglasima dnevnih novina i na internet prezentaciji, oglasnoj tabli i periodičnom izdanju oglasa Nacionalne službe za zapošljavanje. Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom oglasu koji su upotrebljeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

 

back to top